Villa Lyckan

 DETTA ÄR EN KOMPAKT och effektiv villa som på samma gång ger en luftig känsla och flera valmöjligheter. Siktlinjerna går rakt igenom huset och man ser också direkt in i köket när man stiger in. Från övervåningens trappa möts man dessutom av ett fönster med trevlig utblick. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger möjlighet att ha matplatser på båda sidor om köket.

ÖVERVÅNINGEN RYMMER tre sovrum och ett allrum med balkong. Allrummet kan göras om till sovrum om behov uppstår. Kanske blir det ett trivsamt gästrum eller ett mysigt bibliotek.

DENNA VILLA HAR traditionella kvaliteter som burspråk och väderskyddad entré samtidigt som formspråket är modernt. Det finns också möjlighet att välja till ett orangeri för en del av husen som kan placeras med utgång direkt från vardagsrummet – ett utmärkt läge för att utforma en egen oas.

ETAPPEN VILLA LYCKAN är slutsåld och byggnation pågår. Inflyttning kommer att äga rum i november och december 2018. För dig som gillar Villa Lyckan så är Villa Dalen en fortsättning med liknande hus. Läs mer om Villa Dalen här! 

Anmäl ditt intresse redan idag