KUNDBERÄTTELSE 

Vi får ofta höra av de boende i Tjuvkils Ängar hur bra de trivs i området. Lyxen att ha så nära till havet, den positiva grannsämjan och att få bo i en ny och fräsch bostad där de själva valt köksluckor och kakel är parametrar som de boende värderar högt. 

Det är mycket glädjande för oss att få denna respons och få veta att våra kunder trivs! Nedan presenterar vi en av många kundberättelser, där Kungälvsposten intervjuar en av de boende i Tjuvkils Ängar.

Annons från Kungsälvsposten - intervju med boende i Tjuvkils Ängar

NY ETAPP UNDER PLANERING

2023-11-17

Nu planerar vi en ny etapp med radhus om 114 kvm och lägenheter (3 rok) om 78 kvm. 

-Pris radhus: Från 4 396 500 kr med en månadsavgift på ca 4650 kr.

-Pris lägenhet 3 rok: Från 3 302 000 kr med en månadsavgift på ca 3350 kr.

Bostäderna i den nya etappen uppfyller energiklass B vilket utöver låga energikostnader innebär att ett flertal banker erbjuder dig rabatt på ditt bolån.  Preliminärt tillträde är q4 2025. Är du intresserad av att bo i idylliska Tjuvkil nära hav och natur kan du fylla i dina kontaktuppgifter under "Intresseanmälan" på denna hemsida alt kontakta Ida Berntsson på ida.berntsson@fastighetsbyran.se eller 073-085 71 61. Du kommer då att få mer information om vår nya etapp när det är dags!  

 

NY ETAPP UNDER PLANERING

2023-09-12

Alla våra bostäder i Tjuvkils Ängar är slutsålda och området har dessutom fått en helt ny förskola! Vi vet att fler människor längtar efter att få bo nära hav och natur och därav planerar vi en ny etapp i Tjuvkil! Den kommer att bestå av 14 radhus om 114 kvm och 4 lägenheter om 78 kvm. Samma populära bostadstyper som i våra senaste etapper med några förändringar. Är du intresserad av att bo i en nyproducerad bostad ett stenkast från havet? Anmäl dig då på vår hemsida under "Intresseanmälan" så kommer du att få information om vår nya etapp när det är dags!

DE SENASTE ETAPPERNA I TJUVKILS ÄNGAR

2023-07-26

Låt oss presentera några bilder från våra två senaste etapper Brf Strandängen och Brf Sjökanten! Det har varit spännande att se dessa områden växa fram och ännu härligare när gräs och växter så småningom kommer att ta sig! En ny förskola runt knuten samt ny lekpark i området underlättar vardagen för alla barnfamiljer som bor här nu. För de som är i ett annat skede i livet finns såklart andra möjligheter på denna vackra plats. Vad sägs om en picknick på klipporna eller en golfrunda på någon av golfbanorna i närheten? Om du vill få information när vi planerar att släppa en ny etapp kan du kontakta Carolina Zanders på carolina.zanders@fastighetsbyran.se eller 0303-645 52 alt anmäla ditt intresse på denna hemsida under Intresseanmälan. 

 

 

TJUVKILS FÖRSKOLA

2023-05-29

I januari 2023 öppnade den efterlängtade förskolan i Tjuvkil! Förskolan består av hela 6 avdelningar och  består av barn mellan 1-5 år. Byggherre är Hemsö Fastighet och Thyréns är arkitekten som ritat förskolan. Förskolan smälter in bra i området och har till och med vissa likheter med etapperna i Tjuvkils Ängar. Ett vackert sedumtak ses på den lilla byggnaden på förskolan och sedumtak är något som återfinns i flera etapper i Tjuvkils Ängar. Förskolans gula fönsterkarmar och spröjs liknar de karmar och spröjs som finns på bostäderna i de senaste etapperna Brf Strandängen och Brf Sjökanten. Dessutom har redskapen i förskolans lekpark samma leverantör som den nya lekparken i Tjuvkils Ängar! 

 

DET HÄNDER MYCKET I TJUVKILS ÄNGAR!

2022-01-25

Byggnationen av Brf Strandängen pågår för fullt och ett flertal hus är resta. I grannetappen Brf Sjökanten, som sålde slut direkt efter säljstarten, pågår markarbeten inför kommande byggstart. Parallellt med detta byggs den nya förskolan, ett efterlängtat inslag av de barnfamiljer som bor i Tjuvkil. Det händer sannerligen mycket i Tjuvkils Ängar! Anmäl ditt intresse till nästkommande etapper under Intresseanmälan eller direkt till carolina.zanders@fastighetsbyran.se /0303-645 52. Information om kommande etapper presenteras i god tid innan säljstarterna på Tjuvkils Ängars samt Fastighetsbyråns hemsidor.

SÄLJSTART AV BRF SJÖKANTEN DEN 12 NOVEMBER

2021-11-05

Den 12 november är det säljstart av Brf Sjökanten! Etappen består av 16 nyproducerade bostäder i form av radhus och lägenheter med badrocksavstånd, utrymme för hemmakontor och trädgårdar som ger känslan av uterum. Föregående etapp sålde slut direkt så passa på att anmäl ert intresse redan idag till carolina.zanders@fastighetsbyran.se alt 0303-645 52. Visningar sker löpande.

Läs mer på vår hemsida under Etapper - Brf Sjökanten alt på https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=2561223

 

 

 

EXKLUSIVT ERBJUDANDE TILL ER SOM BOR I TJUVKILS ÄNGAR

2021-07-07

Nu är sommaren här och då vill vi på Tjuvkils By Gruppen passa på att önska er en fin sommar! Tillsammans med Fastighetsbyrån har vi startat samarbeten med ett antal lokala företag och detta har resulterat i några exklusiva erbjudanden som riktar sig till er som köpt bostad i Tjuvkils Ängar av oss och Fastighetsbyrån. Erbjudandekorten har delats ut per post. Ni som tecknat avtal med oss men som ännu inte flyttat in kommer givetvis att få ta del av detta erbjudande också. Så duka upp färskt bröd till frukost från Bergs konditori, avnjut en härlig lunch på Arnell på kajen följt av ett gympass på Marstrands Havshotell. Avsluta med middag och bubbel på Tofta Herrgård! 

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR VI PÅ TJUVKILS BY GRUPPEN!

 

SÄLJSTART OCH VISNINGAR

2021-04-15

Säljstarten av Brf Strandängen äger rum fredagen den 16 april och det gläder oss att intresset för bostäderna och Tjuvkil är stort! Under april månad har vi visningar lördagen den 17/4 samt den 28/4 och i maj har vi visningar den 16/5 samt den 26/5. Anmälan till visningarna görs till Carolina Zanders på 0303-645 52 alt. carolina.zanders@fastighetsbyran.se. Givetvis erbjuder vi även privata visningar andra datum om önskemålet finns. Vänd er då till Carolina och boka in en tid.

VARMT VÄLKOMNA TILL TJUVKILS ÄNGAR!

TJUVKIL 2.0 - DET LILLA KUSTSAMHÄLLET

2020-12-17

Del 1 bestående av sammanlagt 6 etapper och 91 bostäder är slutsålda och Tjuvkils Ängar har fått många nya, lyckliga bostadsägare. Läs mer om en av de familjer som flyttat in här:  

Instagram - "Vill inte flytta från Tjuvkil"

 https://kungalvsposten.se/nyheter/fran-texas-och-tyskland-till-tjuvkils-angar/tps://kungalvsposten.se/nyheter/fran-texas-och-tyskland-till-tjuvkils-angar/

I mars 2021 påbörjar vi säljstarten av Brf Strandängen, det är den första etappen i DEL 2! I del 2 kommer det att byggas ca 100 bostäder under de närmsta åren och det kommer att bli en blandning av radhus och lägenheter i två våningar där alla kommer att ha en egen avskild trädgårdsyta. Kontakta Carolina Zanders på Fastighetsbyrån på 0303-645 52/carolina.zanders@fastighetsbyran.se för att göra en intresseanmälan eller anmäl ditt intresse direkt på vår hemsida (under fliken Intresseanmälan). 

I dag kan du läsa en annons om Tjuvkils Ängar 2.0 - Det Lilla Kustsamhället, annonsen kommer ut i en bilaga till GP som handlar om nyproduktion. Bilagan kommer även att delas ut till samtliga hushåll i Kungälv. Redan nu kan du ta del av viss information om del 2 på vår samt Fastighetsbyråns hemsida: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=2391129

Planritningar, fullständig information om bostäderna m.m. presenteras när säljstarten närmar sig.

 

 

 

HÖSTENS VISNINGAR I TJUVKILS ÄNGAR

2020-09-09

Under september månad har vi visningar den 6/9 samt den 20/9 och i oktober har vi visningar den 4/10 samt den 18/10. Anmälan till visningarna görs till Carolina Zanders på 0303-645 52 alt. carolina.zanders@fastighetsbyran.se.

I augusti sålde vi det sista huset i Villa Dalen Väst, därmed är den etappen slutsåld! Endast ett hus finns kvar i del ett, läs mer om sista huset under Etapper - Villa Dalen Öst. Bostäderna kan användas som permanent boende eller sommarbostad, det väljer du!

Markarbetena har nu påbörjats i Villa Dalen Öst och husen beräknas vara klara under ht 2021.

Välkomna till Tjuvkils Ängar!

 

VISNINGAR UNDER AUGUSTI MÅNAD

2020-08-05

I augusti kommer vi att ha visningar vid två tillfällen, söndagen den 9 augusti och söndagen den 23 augusti. Anmäl dig till visningen genom att höra av dig till Carolina Zanders på 0303-645 52 alt carolina.zanders@fastighetsbyran.se. 

Under sommaren har försäljningen gått väldigt bra, sex villor är sålda i Villa Dalen Öst och endast en villa finns kvar! Husen i Villa Dalen Öst beräknas vara inflyttningsklara under ht 2021. I Villa Dalen Väst återstår endast ett hus och detta beräknas vara inflyttningsklart i februari 2021. Under sommaren har det sista radhuset i Brf Dalen sålts vilket innebär att alla bostäder i Brf Dalen nu är sålda. 

Vi önskar er en fortsatt fin sommar och hoppas på många salta bad och ljumma kvällar! 

 

 

VISNINGAR UNDER JULI MÅNAD!

2020-07-06

Under juli månad har vi visningar två söndagar, närmare bestämt den 12 och den 26 juli. Anmäl dig till visningen den 26 juli genom att höra av dig till Pontus Hallsberg på 070-229 20 28 alt. pontus.hallsberg@fastighetsbyran.se

Säljstarten för Villa Dalen Öst gick över förväntan och redan nu är 4 hus sålda! Endast tre finns kvar. I våra andra etapper återstår en villa (Villa Dalen Väst) med inflyttning redan i februari 2021. I Brf Dalen finns ett radhus kvar, de är inflyttningsklara. Permanent boende eller sommarbostad, det väljer du!

För er som bor i eller köper en bostad i Tjuvkils Ängar, får ni ta del av Marstrands Havshotells fina erbjudande; träna två veckor gratis och få gratis startavgift vid köp av ett gymkort. Det går inte att klicka på länken i bilden. Ni som bor i Tjuvkils Ängar har fått detta utskick per mail, medföljande länk går att klicka på. Om ni mot all förmodan inte fått utskicket, vänligen hör av er till oss på info@tjuvkilsangar.se.

Vi på Marstrands Exploaterings AB/Tjuvkils Ängar önskar er en trevlig sommar! 

 

PÅ SÖNDAG DEN 28 JUNI ÄR DU VÄLKOMMEN PÅ VISNING  I TJUVKIL! VI BJUDER PÅ KAFFE&KAKA.

2020-06-23

Välkommen på vår områdesvisning nu på söndag den 28 juni! Vår nya etapp Villa Dalen Öst är nu säljstartad och intresset är stort! Två villor är redan sålda och några hus är reserverade. Kom ut och kika på området och ta en kopp kaffe tillsammans med oss! Vi svarar på dina frågor och visar dig runt. För dig som hellre vill bo i radhus har vi endast två st kvar i Brf Dalen och i vår etapp Villa Dalen Väst finns endast ett hus kvar. Flytta till Tjuvkil eller använd husen som sommarboende. För att boka in dig till vår visning på söndag, kontakta vår mäklare Carolina Zanders på Fastighetsbyrån. 0303-645 52. carolina.zanders@fastighetsbyran.se. 

För dig som vill titta på vår villa hemifrån erbjuder vi en virtuell visning på vår hemsida, under etapper - Villa Dalen. 

 

Varmt Välkomna! 

 

 

VÄLKOMMEN PÅ VISNING DEN 14 JUNI KL. 13:00!

2020-06-04

 

Välkommen på visning den 28 juni kl. 13:00 i Tjuvkils huvud! Välkommen in och titta i ett inflyttningsklart radhus. Är du ute efter en villa är du välkommen in och kika i i en villa som är under byggnation. Missa inte att gå ner till badplatsen och hamnen, och glöm inte badkläderna! En perfekt helgutflykt helt enkelt! Anmäl dig till visningen genom att höra av dig till Carolina Zanders på carolina.zanders@fastighetsbyran.se alt 0303-645 52 

Vi ses!

 

PÅ SÖNDAG DEN 17 MAJ ÄR DU VÄLKOMMEN PÅ VISNING  I TJUVKIL! VI BJUDER PÅ KAFFE&KAKA.

2020-05-14

Välkommen på vår områdesvisning nu på söndag den 17 maj! Vår nya etapp Villa Dalen Öst är nu säljstartad och intresset är stort! En villa är redan sålt och några hus är reserverade. Kom ut och kika på området och ta en kopp kaffe tillsammans med oss! Vi svarar på dina frågor och visar dig runt. För dig som hellre vill bo i radhus har vi endast två st kvar i Brf Dalen och i vår etapp Villa Dalen Väst finns endast ett hus kvar. För att boka in dig till vår visning på söndag, kontakta vår mäklare Carolina Zanders på Fastighetsbyrån. 0303-645 52. carolina.zanders@fastighetsbyran.se. 

För dig som vill titta på vår villa hemifrån erbjuder vi en virtuell visning på vår hemsida, under etapper - Villa Dalen.

 

Varmt Välkomna! 

 

 

SNART PÅ GÅNG - NY ETAPP I TJUVKILS ÄNGAR! 

2020-04-09

Nu kan vi presentera nästa etapp i Tjuvkils Ängar - Villa Dalen Öst! Sju nyproducerade villor med hög standard, egen carport med laddbox samt förråd. Kontakta ansvarig mäklare Carolina Zanders på Fastighetsbyrån på 0303-645 52 alt carolina.zander@fastighetsbyran.se för mer information. I länken nedan kan du läsa pressreleasen om den nya etappen Villa Dalen Öst:

https://kungalvsposten.se/annons/saljstart-for-ny-etapp-i-tjuvkils-angar-villa-dalen-ost/

Nästa visning äger rum den 25 april. Bokning krävs, vänligen kontakta Carolina Zanders för en tid (se kontaktuppgifter ovan). Inbokning av visning andra datum fungerar givetvis också! 

 GLAD PÅSK önskar vi på Tjuvkils Ängar!

 

 

KOM PÅ EN PRIVAT VISNING ELLER GÖR EN VIRTUELL RUNDTUR I VÅR VILLA!

2020-04-03

För att möta rådande situation med pågående Corona epidemi erbjuder vi privata visningar. På lördag den 4 april och tisdag den 7 april kan ni boka in er på en privat villavisning eller områdesvisning. För att boka visning, kontakta vår mäklare Carolina Zanders på Fastighetsbyrån. 0303-645 52. carolina.zanders@fastighetsbyran.se.

För dig som vill titta på vår villa hemifrån erbjuder vi en virtuell visning på vår hemsida, under etapper - Villa Dalen.

Fastighetsbyrån i Kungälv erbjuder dessutom digitala möten och om du köper en bostadsrätt av oss kan du signera avtalen digitalt! Det gjorde en kund häromveckan och nu har vi enbart TVÅ radhus kvar i Brf Dalen!

Varmt Välkomna! 

 

 

VÅRENS VISINGAR

2020-03-18

Med hänsyn till våra kunder och husentreprenörer som bygger husen i Tjuvkils Ängar kommer vi att skjuta på större visningar en tid framöver. Vill du kika på våra villor hemifrån erbjuder vi en digital visning, klicka på länken nedan och ta en rundvandring!hhttps://cdn.diakrit.com/product/panorama/9438765ttps://cdn.diakrit.com/product/panorama/9438765. 

Nästa visning äger rum den 29 mars. Bokning krävs. Vänligen kontakta Carolina Zanders på Fastighetsbyrån i Kungälv. 0303-645 52 alt carolina.zanders@fastighetsbyran.se. I förra veckan sålde vi ytterligare ett radhus så nu återstår endast två radhus i Brf Dalen! Inflyttning äger rum redan i maj/juni. I Villa Dalen Väst återstår endast en villa, läs mer om detta på vår hemsida under Villa Dalen Väst!

 Varmt välkomna till Tjuvkil!

 

 

 

TRE RADHUS KVAR I BRF DALEN - INFLYTTNING REDAN I MAJ&JUNI

2020-03-02

Byggnationen av Brf Dalen pågår för fullt ute i Tjuvkil. Endast tre radhus finns kvar i etappen och inflyttning äger rum redan i maj & juni, så för er som önskar gångavstånd till havet redan i sommar finns en möjlighet till det här! Kom ut på någon av våra visningar, nästa visning äger rum den 15/3. Bokning krävs, kontakta vår mäklare Carolina Zanders på Fastighetsbyrån. 0303-645 52. carolina.zanders@fastighetsbyran.se

Varmt Välkomna! 

 

 

EN HÄNDELSERIK HÖST  OCH EN NALKANDE JUL

2019-12-17

Under hösten har det hänt mycket i Tjuvkils Ängar! Den 30 november höll vi en hus -  och markvisning tillsammans med Fastighetsbyrån i Kungälv och Bergman & Höök, vår husentreprenör för Brf Dalen. Dagen bjöd på vackert väder och frost på marken och Fogarolli var på plats med sin baristavagn och serverade kaffe och bullar. Endast tre radhus återstår i Brf Dalen. Etappen är omnämnd på Bergman & Hööks hemsida, se länk nedan; https://bergman-hook.se/tidsplanen-haller-i-vart-mot-torrt/

Den 26 november blev projektet omnämnt i en artikel i Kungälvsposten. Artikeln handlar bl.a. om hur det är att bo i Tjuvkils Ängar, klicka på länken för att komma till artikeln;  https://kungalvsposten.se/annons/att-bo-i-tjuvkils-angar/

Under hösten har vi dessutom satt igång med markarbetena i Villa Dalen del 2. Endast ett hus finns kvar.

Vi i teamet Tjuvkils Ängar önskar er en riktigt GOD JUL!

 

HUS - OCH MARKVISNING DEN 30 NOVEMBER

2019-11-18

Lördagen den 30 november håller Fastighetsbyrån en hus  - och markvisning i Tjuvkils Ängar för Villa Dalen och Brf Dalen. Endast en villa och tre radhus finns kvar! Under visningen finns bl.a. möjligheten att gå in i ett stomrest radhus i Brf Dalen. Fogarolli är på plats och serverar rykande kaffe med dagsfärska bullar och vi anordnar en tipsrunda med fint pris! Anmälan görs till Carolina Zanders på tfn nr: 0303-64552.

Varmt Välkomna! 

 

 

HUSVISNING DEN 17 NOVEMBER

2019-11-04

Söndagen den 17 november kl. 14:00 - 14:30 håller Fastighetsbyrån en villavisning i Tjuvkils Ängar för Villa Dalen och Brf Dalen. På plats kan du även se uppförandet av BRF Dalen. I BRF Dalen finns endast ett fåtal radhus kvar (3st).

I Villa Dalen finns 1 hus kvar.  Passa på att ta en promenad i området, till badplatsen och njut av de vackra vyerna! 
Anmäl att du kommer till Carolina Zanders på 0303-64552 för att få en visningstid.

Varmt välkomna!

Hitta Hit:
https://www.hitta.se/kartan!~57.89740,11.72242,14z/tr!i=yy5pyCNV/geocode!l=57.89777:11.71981?fbclid=IwAR2s0PE-BGz5iAn1AMpmCsxm3UFOtZ9AEiWB3EVdavM08MYD-uw_ox6RBqo 

 

FYRA VILLOR SÅLDA PÅ EN VECKA! - STORT INTRESSE FÖR VILLA DALEN.

2019-09-30

Förra helgens hus- och markvisning gav ett stort intresse för området. Många passade på att komma ut till havet, se hur området växer fram samt titta in i de nya husen och uppförandet av Brf Dalen. Veckan som följde och nu i helgen har 4 st ytterligare hus tecknats av köpare och nu är det endast två hus kvar i Villa Dalen och fyra radhus i Brf Dalen kvar till försäljning. - Fantastiskt roligt, tycker vi! :)

Nu på söndag 6 oktober håller vi ytterligare en visning för intressenter och köpare. Tid: 15.30-16.30

Varmt Välkomna! 

 

 

HUSVISNING DEN 22 SEPTEMBER 

2019-09-12

Söndagen den 22 september håller Fastighetsbyrån en villavisning i Tjuvkils Ängar för Villa Dalen och Brf Dalen. På plats kan du även se uppförandet av BRF Dalen. I BRF Dalen finns endast ett fåtal radhus kvar (4st).

I Villa Dalen finns 6 hus kvar varav två är inflyttningsklara. Passa på att ta en promenad i området, till badplatsen och njut av de vackra vyerna! 
Anmäl att du kommer till Carolina Zanders på 0303-64552.
Varmt välkomna!

Hitta Hit:
https://www.hitta.se/kartan!~57.89740,11.72242,14z/tr!i=yy5pyCNV/geocode!l=57.89777:11.71981?fbclid=IwAR2s0PE-BGz5iAn1AMpmCsxm3UFOtZ9AEiWB3EVdavM08MYD-uw_ox6RBqo 

 

VISNING LÖRDAGEN DEN 13 JULI KL. 11:00.

2019-07-10

På lördag den 13 juli har Fastighetsbyrån visning i Tjuvkils Ängar för Villa Dalen och Brf Dalen. Passa på att gå i en av villorna och se havsglimten från våning två. I Brf Dalen har markarbetena påbörjats och det finns endast några radhus kvar! Det är en bokad visning och anmälan krävs och görs till Fastighetsbyrån i Kungälv 0706 05 02 15, alexander.bjurenlind@fastighetsbyran.se

Välkomna!

 

 

MARKVISNING DEN 26 JUNI OCH KANSKE ETT DOPP I HAVET?

2019-06-11

Onsdagen den 26 juni håller Fastighetsbyrån en markvisning i Tjuvkils Ängar för Villa Dalen och Brf Dalen. Bokad visning; anmälan krävs. Kontakta Carolina Zanders på 0303-64552. Passa på att ta ett dopp vid badplatsen eller njut av de vackra vyerna! Varmt välkomna!

MARKVISNING DEN 9 JUNI.

2019-06-03

På söndag den 9 juni håller Fastighetsbyrån Markvisning i Tjuvkils Ängar för Villa Dalen och Brf Dalen. Passa på att komma ut till havet och upplev det fantastiska området! Bokad visning; Anmälan krävs och görs hos Fastighetsbyrån i Kungälv 0303-645 52. carolina.zanders@fastighetsbyran.se.

Välkomna!

 

 

VISNING LÖRDAGEN DEN 11 MAJ & TIDIGARE INFOTRÄFF BRF DALEN

2019-04-26

I tisdags hade vi en uppskattad informationsträff för våra köpare i Brf Dalen tillsammans med Fastighetsbyrån. Vi pratade om tidsplaner, samarbetspartners och mycket mer. Nästa visning av Brf Dalen och Villa Dalen går av stapeln lördagen den 11 maj kl. 11. Vid intresse kontakta Carolina Zanders på 0303-64552. Varmt välkomna!

STOR OMRÅDES - OCH HUSVISNING ONS DEN 10 APRIL KL. 17:30

2019-04-08

Nu håller vi en områdesvisning och husvisning för köpare och intressenter i Villa Dalen och BRF Dalen! 
Passa på att kom ut till havet och titta in i en färdig villa, besök ett stomrest hus under uppförande eller gå på tomtvandring för Villa Dalen och BRF Dalen området.

Tid: 17.30 - 18.30, onsdag 10 april
Plats: Tjuvkils Huvud. (kör Marsstrandsvägen ut från Kungälv, tag av vid avfarten mot Tjuvkils Huvud) 
Anmäl gärna att du kommer till
Carolina Zanders 0303-645 52
carolina.zanders@fastighetsbyran.se

 

 

TJUVKILS ÄNGAR MED I DET SENASTE NUMRET AV BRANSCHAKTUELLT!

2018-03-13

 

I det senaste numret av Branschaktuellt Bygg och Infrastruktur finner ni en halv sida om vårt fina projekt Tjuvkils Ängar. I artikeln beskriver Lars Bonander, som arbetar med marknadsfrågor på Marstrands Exploaterings AB, vad vi bygger idag i området. Han ger även en liten fingervisning om våra planer framåt sett. Artikeln har den mycket passande rubriken "Nybygge vid havsidyll" och ni finner den på s. 63.

BYGGPLATSVISNING AV BRF ÄNGEN.

2019-02-09

Tack alla som kom på byggplatsvisningen idag av Tjuvkil Brf Ängen. Många skratt, möbelmåttande och kreativa ”mätinstrument”. Så kul att träffa alla köpare och intressenter. 

 ❤️ #visning #fastighetsbyrån #tjuvkilsängar #tjuvkilshuvud #ncc #kaffebulle

 

 

NY PANORAMAFILM - VÄLKOMMEN ATT SE ER OM I VILLA LYCKAN/VILLA DALEN

2018-12-13

 

Inom kort kommer fem nya familjer att flytta in i området Lyckan! I vår panorama film kan ni se hur det ser ut i ett av Villa Lyckan husen. Våra hus i Dalen som ligger ute till försäljning kommer att se likadana ut interiört. Vi erbjuder kvalitativa tillval såsom Marbodal, Svedbergs, Kährs och Electrolux. Våra tillval för Villa Dalen och Brf Dalen finner ni under Etapper-Villa Dalen/Brf Dalen (längst ner på sidan).  

BYGGNATIONEN PÅGÅR FÖR FULLT UTE I TJUVKIL OCH SNART ÄR DET DAGS FÖR INFLYTTNING I OMRÅDET LYCKAN.

2018-10-30

Nu händer det mycket ute i Tjuvkils Ängar och byggnationen pågår på flera håll! I november står de första fem villorna klara i området Lyckan och i december blir ytterligare fem klara. Förberedande markarbeten pågår i området Dalen och byggnationen av de tio fyrbohusen i området Ängen pågår för fullt. Våra sålda tomter i området Viken kommer snart att bebyggas med fler hus.  I vår film kan du se hur området ser ut ovanifrån. Vackra vyer över Tjuvkils Ängar och det glittrande havet som ligger ett stenkast bort!

 

 

Informationsträff för köpare av Lyckan

2018-01-25

I torsdag höll NCC byggstartsinformation för köparna av Villa Lyckan. På mötet gick man igenom tidsplan för byggnationen och preliminär inflyttning presenterades.  

Nu blir nästa steg att göra sina personliga val och tillval och NCC visade hur den processen går till. Alla val görs genom en digital portal med egen inloggning, likvärdigt en webbshop. 

NY TOMTVISNING TILL HELGEN SAMT MEDVERKAN I GP I VECKAN.

2018-10-17

Hösten är här och byggnationen pågår för fullt på flera fronter ute i Tjuvkil. På söndag har vi en ny tomtvisning kl. 15-16. Välkomna ut och kika och varför inte ta med en kaffetermos och avnjuta en kopp kaffe nere vid badplatsen? Vandra ner längst stigen som nu är full av vackra löv och möts av havet! Carolina på Fastighetsbyrån visar dig vägen ner till badplatsen samt runt i området.

Såg ni att vårt projekt var med i GP i veckan? Om inte, klicka på länken nedan.

http://www.gp.se/nya-kustbost%C3%A4der-lockar-k%C3%B6pare-till-kung%C3%A4lv-1.9916560

 

Ny tomtvisning till helgen och byggstart av Villa Dalen!

2018-09-24

Välkomna ut på tomtvisning på söndag den 30 september kl. 15-16! Kanske efter ert besök på vackra Marstrand? Eller efter golfrundan på Gullbringa eller Lycke? När ni ändå är där, glöm inte att gå ner till den fina badplatsen. Sväng av vid Tjuvkils huvud så kommer ni rätt. Väl mött! 

Dessutom byggstartar vi 6 st Villa Dalen hus i december 2018, vilka är en del av etapp 2. Det finns fortfarande ett antal villor kvar (kika under "Etapper" och "Villa Dalen"). Välkommen att höra av dig till Carolina Zanders på Fastighetsbyrån vid intresse. Om ni vill se hur husen kommer att se ut så finns redan 10 stycken villor på plats i vårt område Lyckan!

 

Förra veckan hade vi områdesvisning, denna veckan hittar ni oss på Kungälvsmässan!

2018-09-04

Efter en trevlig områdesvisning i förra veckan som vi delade med ett glatt gäng av köpare, intressenter, representanter från NCC, Fastighetsbyrån och Evergreen som stod för maten blickar vi nu framåt mot Kungälvsmässan som äger rum tors - lördag. I mässtidningen finns även en artikel om Tjuvkils Ängar. Välkomna på kaffe och kaka i vår monter FG 601 där vi pratar bostäder, salta hav och tillval!

Välkomna till vår områdesvisning nu på torsdag den 30 augusti!

2018-08-27

På torsdag håller vi en områdesvisning ute i Tjuvkil. På plats finns Fastighetsbyrån, NCC och vi på Tjuvkils Ängar (Marstrands Exploaterings AB). Vi får en möjlighet att se några av husen invändigt och några på håll. Passa även på att ta en titt på den fina badplatsen!  Köpare av Lyckan, Ängen och Dalen är välkomna vid 16:30 och intressenter kl. 17:30. Vi kommer att bjuda på korv och något att dricka. Vänligen anmäl ert deltagande till Fastighetsbyrån i Kungälv. Varmt välkomna!

 

 

Marstrand Boat show och tomtvisning i Tjuvkil till helgen.  

2018-08-21

Kommande helg, d.v.s. den 24 - 26 augusti är det Marstrand Boat show. Sväng förbi Tjuvkil på vår tomtvisning på söndag kl. 12-13, Fastighetsbyrån Kungälv finns på plats för att visa er runt!

Varmt välkomna ut till havet och Tjuvkils Ängar! 

Sekelskiftesdagarna den 17-19 augusti. Tomtvisningar i Tjuvkil samma helg.

2018-08-14

Planerar ni att besöka sekelskiftesdagarna i helgen? Passa på att kika förbi oss i Tjuvkil på någon av våra tomtvisningar nu på lördag 14-16 eller på söndag kl. 12-13. Välkomna!

 

 

Tomtvisning i Tjuvkil under hela sommaren 

2018-07-10

Vi har tomtvisningar under hela sommaren. Kontakta Fastighetsbyrån för att boka en tid för en visning och gå gärna ner till den mysiga badplatsen när ni ändå är på plats.

Varmt välkomna ut till havet och Tjuvkils Ängar! 

Lyckan husen monteras för fullt!

2018-06-21

Lyckan husen monteras för fullt och gatan skall prydas av 10 fina bostäder! Denna etapp är slutsåld men du som tycker att Lyckan husen är en fröjd för ögat, kontakta Carolina Zanders på Fastighetsbyrån (se kontaktuppgifter under "Kontakt") så presenterar hon Villa Dalen för dig!

 

 

Tomtvisning i Tjuvkil - Söndag 1 juli

2018-06-19

Söndag den 1 juli håller Fastighetsbyrån Kungälv tomt-/områdesvisning i Tjuvkils Ängar. Vi visar vart den nya etappen Villa Dalens tomter ligger. Vi svarar också på frågor om BRF Dalen. Du har också möjlighet att teckna dig för en bostad på plats.

Tid: 12.00-13.00   Plats: Tjuvkils Huvud.

Ingen anmälan krävs.

Varmt välkomna ut till havet och Tjuvkils Ängar! 

Vi närmar oss säljstart!

2018-05-14

Inom kort säljstartar vi Brf Dalen i Tjuvkil Ängar. Denna Bostadsrättsgrupp innehåller en härlig mix av radhus, lägenheter med också villor som bostadsrätter. Intresset för projektet är stort så anmäl ditt intresse idag eller kontakta Carolina Z. på Fastighetsbyrån för att inte missa säljstarten. 

Nu pågår VIP säljstart för Brf Dalen. Reserverade bostäder kan du se under "Etapper" och "Brf Dalen". Torsdagen den 24 maj är det officiell säljstart. Kontakta oss under "Intresseanmälningar" alt. Carolina Zanders på Fastighetsbyrån i Kungälv. Hennes kontaktuppgifter finner du under "kontakta oss".

Tomtvisning i Tjuvkil - Söndag 13 maj

2018-05-08

Söndag den 13 maj håller Fastighetsbyrån Kungälv tomtvisning i Tjuvkils Ängar. Vi visar vart den nya etappen Villa Dalens tomter ligger i området. Det finns också möjlighet att ställa frågor om köp- och byggprocessen samt se mer om kommande etappen Brf Dalen.

Tid: 12.00-14.00   Plats: Tjuvkils Huvud.

Ingen anmälan krävs.

Varmt välkomna ut till havet och Tjuvkils Ängar! 

Första huset monteras i Villa Lyckan!

2018-04-13

Byggnationen av etapp ett och Villa Lyckan är i full gång. Det händer mycket ute på Tjuvkils Ängar nu! Första huset är rest och fler är på gång. Vi ser fram emot dagen när första nyckeln sätts i låset och det nya kapitlet för området startar på riktigt. Läs mer på vår facebooksida för mera bilder :)

Tomtvisning i Tjuvkil - Lördag och Söndag 14-15/4 

2018-04-09

Lördag och söndag den 14-15/4 håller Fastighetsbyrån Kungälv tomtvisning i Tjuvkils Ängar. Vi visar vart den nya etappen Villa Dalens tomter ligger i området. Det finns också möjlighet att ställa frågor om köp- och byggprocessen samt se mer om kommande etappen Brf Dalen.

Tid: 12.00-14.00   Plats: Tjuvkils Huvud.

Ingen anmälan krävs.

Varmt välkomna ut till havet och Tjuvkils Ängar! 

Välkomna på Öppet hus!

2018-02-05

Välkomna till Öppet hus hos Fastighetsbyrån i Kungälv onsdag den 21 februari kl. 16.00-18.00 

På plats finns ansvariga mäklare för att svara på dina frågor om Villa Dalen och Tjuvkils Ängar. 
Passa på att ställa frågor om hur köpprocessen går till, boka värdering till ditt befintliga boende eller bara förhöra dig mer om vad som planeras framåt. Ingen anmälan behövs.

Adress: Vendergatan 4, Kungälv

Varmt välkomna!

(bilden visar en illustration av Villa Dalen huset)

Första spadtaget för Tjuvkils Ängar

2018-01-26

I fredags togs det första spadtaget för byggnationen på Tjuvkils Ängar. Intresset var stort och många kom för att bevittna spadtaget.

Första spadtaget togs av kommunalråden Miguel Odhner (S) och Anders Holmensköld (M), NCC, samt köpare av bostäderna. Dessutom medverkade representanter för Marstrands Exploaterings AB, markentreprenören och Fastighetsbyrån.

Efteråt serverades värmande soppa med nybakt bröd samt kaffe och kaka. 

Nya gröna vågen eller trendbrott ?

2018-01-25

Inför det kommande första spadtaget ute vid Tjuvkils huvud är det stort intresse i dagspress och annan media. Kungälvsposten skriver om nya "gröna vågen" och att flytta ut från staden. 

Fastighetssverige.se som bevakar fastighetsbranschen skriver om "trendbrott på bostadsmarkanden".
- Kanske är Tjuvkils Ängar starten på något nytt och spännande?. Läs artiklarna genom att klicka på länkarna nedan. 

http://kungalvsposten.se/nyheter/forsta-spadtaget-for-tjuvkils-angar/   http://www.fastighetssverige.se/artikel/byggstart-for-tjuvkils-angar-27148 

Byggstartsinformation BRF Ängen

2017-11-20

Igår hade vi första informationsmötet för den slutsålda etappen på Tjuvkils Ängar, Bostadsrättsföreningen Ängen. Ett väldigt trevlig möte med information om tidsplan och man fick chansen att träffa sina blivande grannar.

Tjuvkils Ängar med omnejd erbjuder verkligen en enastående bukett av möjligheter. Samtidigt ligger stadens utbud på pendlingsavstånd. Med bil når du Kungälv på ca 25 minuter och Göteborg på runt 40. Här går också bussar och från Ytterby kan du ta tåget in till Göteborg eller Stenungsund. Dessutom utökas servicen i närområdet med en kommunal förskola som kommer att byggas.