<
>

Brf Sjökanten

BOSTADSTYP - Tvåplans radhus 114 kvm - 5 rok (12 st) & Lägenheter 78 kvm - 3 rok (2 st) och 98 kvm - 5 rok (2 st)

INFLYTTNING - Preliminärt kvartal 1 2023

UPPLÅTELSEFORM - Bostadsrätt

TILLVAL - Tillval kommer att erbjudas (tillval väljs ca 9 mån innan inflyttning)

STATUS - SLUTSÅLT

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR - Växthus, miljöhus 

 

BRF SJÖKANTEN OCH NÄROMRÅDET

Drömmer du om en vardag nära havet? Lockar salta morgondopp och härligt kvällshäng på bryggan? Kanske en promenad på klipporna, segling på havet eller utflykter i skärgården? Då kommer du stortrivas i idylliska Tjuvkils Ängar. Med sina karga klippor och storslagna strövområden bjuder Tjuvkils Ängar på eftertraktad bohuslänsk charm och blir en oas för dig som önskar leva ett liv nära naturen.

Snart startar försäljningen av en liten exklusiv etapp, Brf Sjökanten som ligger närmast havet av samtliga etapper i del 2 av projektet Tjuvkils Ängar. Här bor ni med direkt närhet till havet, klipporna, sjöbodarna och badrocksavstånd till morgondoppet. Nere vid havskilen i väster ligger den lilla marinan som en port mot havet. Lite längre upp i området finns en fin badplats med brygga och sandstrand. Detta är onekligen en mycket speciell plats som det nästan är omöjligt att inte bli förälskad i.16 bostäder ska byggas som kommer bestå av 12 radhus, 2 lägenheter med tre rum och kök och 2 lägenheter med fem rum och kök. Tjuvkils Ängar gestaltas med inspiration från de gamla bohuslänska kustsamhällena med småskaligheten och de vindlande gatorna.

Brf Sjökanten kommer att bestå av en smakfull blandning av radhus och lägenheter i två våningar där bostäderna och även lägenheterna har en egen avskild trädgårdsyta. Mellan de privata och de gemensamma ytorna kommer det finnas tydliga gränser, detta genom utvändiga egna ”rum” som avskiljs med hjälp av husvinklar, plank eller planteringar. På så sätt kommer de boende ändå nära varandra med gemensamma utrymmen för redskap och odling. Området kommer bli barnvänligt med möjlighet till lek mellan husen och närhet till ett inplanerat lekområde. Dessutom kommer förskolan som ska stå klar i Tjuvkil januari 2023 bli ett bra komplement. Bostäderna har ett utrymme för hemmakontor vilket skapar bra förutsättningar att kunna arbeta hemifrån. Det kommer även erbjudas möjlighet av laddstation på den egna parkeringsplatsen för elbilen. Sett till tidigare etapper kommer kunderna från alla åldersgrupper, så detta är en plats där människor i alla livets skeenden kan trivas. Vare sig intresset är golf, båtliv, fiske eller kanske sköna restaurangbesök med vännerna på Marstrand. Försäljningen börjar i november 2021. På tjuvkilsangar.se finns information om tidigare etapper och utvecklingen av det nya området kommer löpande att presenteras på hemsidan.

Brf Sjökanten - Närhet till det mesta

• Direktbuss till Göteborg

• 10 minuter till Ytterby station och vidare till Göteborg på 18 minuter

• Nära Gullbringa och Lycke golfbana

• Närhet till Tofta Herrgård

• Cykelväg till Marstrand

• 5 minuter till Nordöns båthamn – En av Bohusläns största marinor

• Tjuvkils kappseglingsklubb och sommarsimskola

• Matbutiker, vårdcentral och gym finns i Ytterby och Marstrand

• Ny förskola på gång i området. Övriga skolor ligger inom 10–15 min bort

.• Närhet till Tofta Herrgård

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

" Här är gatorna smalare, stockrosorna högre och barnen fler. Livet blir enklare när allt du behöver finns just här - mellan plank, trädgårdar och gatt".

 

 

TVÅPLANSRADHUS - 114 KVM - 5 ROK

 

Ni kliver in i ert nya hem och möts av en ombonad atmosfär och ett modernt nordiskt formspråk. Från entrén har ni siktlinjer rakt igenom huset. Stora fönster bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Hallen har praktisk klinker på golvet och goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner ni bostadens första badrum, helkaklat och med tillhörande klädvårdsdel.

 

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger möjlighet att ha två matplatser. Hela entréplanet inbjuder till socialt umgänge och köket skapar lust för kulinariska resor. Här bjuder ni mer än gärna era grannar på middag. Kökshalvön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt. Från vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen som är inhägnad av plank som ger skydd mot insyn och känslan av ett uterum. En plats att njuta av årets alla årstider. Möjlighet finns att välja ett helt trädäck istället för en altan och en gräsmatta. Även på framsidan finns en uteplats med utrymme för en mindre möbelgrupp. Det finns två förråd i anknytning till uteplatserna och även plats för cyklar.

 

Övervåningen rymmer hela fyra sovrum med möjlighet att göra en planändring som skapar tre sovrum och ett allrum. Finns inte behov av flera sovrum kan ni med fördel använda ett eller flera rum som hemmakontor eller gästrum. Det finns gott om klädförvaring i form av flertalet garderober. Här finns bostadens andra helkaklade badrum. I detta harmoniska hem kan ni slå er ner i lugn och ro. En bostadsrätt som ger möjlighet till ett bekvämt sätt att leva och frigör tid till familj, vänner och fritidsintressen.


   

LÄGENHETER - 78 KVM - 3 ROK & 98 KVM  - 5 ROK

 

Välkommen till denna rymliga lägenhet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en trivsam och social atmosfär. Ni möts av ett modernt, nordiskt formspråk och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten på markplan erbjuder tre uteplatser i olika väderstreck och lägenheten på övre plan har två balkonger och en uteplats. Varje lägenhet har förråd och plats för cyklar. Hallen har praktisk klinker och förvaringsmöjligheter i form av garderober och hatthylla. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet med tillhörande klädvårdsdel. Femmorna har en extra wc. 

 

Köket och vardagsrummet är hemmets hjärta och inbjuder till umgänge och goda middagar. I köket ryms en matgrupp med plats för sex personer. Köksön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är lätt att möblera. Det finns gott om plats för soffgrupp och mediamöbel.

 

Master bedroom har ett flertal garderober och utrymme för en liten arbetsplats. De en - tre mindre sovrummen har plats för säng, skrivbord och garderober. Vid behov passar dessa rum bra som hemmakontor eller gästrum. Möjlighet finns för planändring i anslutning till hallen och master bedroom i form av extra klädkammare/hemmakontor. Den lilla trädgården och uteplatserna får lägenheten att kännas som ett mindre villa. Men jämfört med att äga ett hus blir detta boende ett mycket bekvämare sätt att leva.


BROSCHYR

https://epaper.webtopsolutions.com/2021/189575/

LADDA NER RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING HÄR

Beskrivning Lägenhet   Beskrivning Radhus