<
>

Brf Ängsbäcken 

NÄSTKOMMANDE VISNING -   Boka markvisning genom att kontakta Carolina Zanders på 0303-645 45 alt carolina.zanders@fastighetsbyran.se. Vi erbjuder även interiöra visningar i en av våra tidigare etapper där bostäderna börjar att bli klara.

BOSTADSTYP - Treplans radhus 137-141 kvm 6 rok (11 st), Tvåplans radhus 114 kvm - 5 rok (14 st) & Lägenheter 78 kvm - 3 rok (4 st)

UPPLÅTELSEFORM - Bostadsrätt

TILLVAL - Tillval kommer att erbjudas (tillval väljs ca 9 mån innan inflyttning)

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR - Miljöhus

INFLYTTNING - prel q4 2023

LADDSTOLPE - Erbjuds som tillval

 

BRF ÄNGSBÄCKEN OCH NÄROMRÅDET

Drömmer du om en vardag nära havet? Lockar salta morgondopp och härligt kvällshäng på bryggan? Kanske en promenad på klipporna, segling på havet eller utflykter i skärgården? Då kommer du stortrivas i idylliska Tjuvkils Ängar. Med sina karga klippor och storslagna strövområden bjuder Tjuvkils Ängar på eftertraktad bohuslänsk charm och blir en oas för dig som önskar leva ett liv nära naturen.

Nu planeras en ny etapp i Tjuvkils Ängar - Brf Ängsbäcken. Här bor ni med direkt närhet till havet, klipporna, sjöbodarna och badrocksavstånd till morgondoppet. Nere vid havskilen i väster ligger den lilla marinan som en port mot havet. Lite längre upp i området finns en fin badplats med brygga och sandstrand. Detta är onekligen en mycket speciell plats som det nästan är omöjligt att inte bli förälskad i. Brf Ängsbäcken kommer att bestå av totalt 29 bostäder varav 11 trevåningshus, 14 tvåvåningshus och 4 lägenheter om 3 rok. Tjuvkils Ängar gestaltas med inspiration från de gamla bohuslänska kustsamhällena med småskaligheten och de vindlande gatorna.

Brf Ängsbäcken kommer att bestå av en smakfull blandning av radhus och lägenheter där bostäderna och även lägenheterna har en egen avskild trädgårdsyta. Mellan de privata och de gemensamma ytorna kommer det finnas tydliga gränser, detta genom utvändiga egna ”rum” som avskiljs med hjälp av husvinklar, plank eller planteringar. Området kommer bli barnvänligt med möjlighet till lek mellan husen och närhet till ett inplanerat lekområde. Dessutom kommer förskolan som ska stå klar i Tjuvkil januari 2023 bli ett bra komplement. Som en naturlig avgränsning söder om trevåningsradhusen porlar det i ett litet vattendrag som mynnar ut i den närbelägna havsviken i väster.  Bostäderna har ett utrymme för hemmakontor vilket skapar bra förutsättningar att kunna arbeta hemifrån. Det kommer även erbjudas möjlighet av laddstation på den egna parkeringsplatsen för elbilen. Sett till tidigare etapper kommer kunderna från alla åldersgrupper, så detta är en plats där människor i alla livets skeenden kan trivas. Vare sig intresset är golf, båtliv, fiske eller kanske sköna restaurangbesök med vännerna på Marstrand. Försäljningen börjar under q2 2022. På tjuvkilsangar.se finns information om tidigare etapper och utvecklingen av det nya området kommer löpande att presenteras på hemsidan.

Brf Ängsbäcken - Närhet till det mesta

• Direktbuss till Göteborg

• 10 minuter till Ytterby station och vidare till Göteborg på 18 minuter

• Nära Gullbringa och Lycke golfbana

• Närhet till Tofta Herrgård

• Cykelväg till Marstrand

• 5 minuter till Nordöns båthamn – En av Bohusläns största marinor

• Tjuvkils kappseglingsklubb och sommarsimskola

• Matbutiker, vårdcentral och gym finns i Ytterby och Marstrand

• Ny förskola på gång i området. Övriga skolor ligger inom 10–15 min bort

.• Närhet till Tofta Herrgård

Välkommen att anmäla ditt intresse under "Intresseanmälan" på startsidan!

" Här är gatorna smalare, stockrosorna högre och barnen fler. Livet blir enklare när allt du behöver finns just här - mellan plank, trädgårdar och gatt".

TVÅPLANSRADHUS - 114 KVM - 5 ROK 

 

Ni kliver in i ert nya hem och möts av en ombonad atmosfär och ett modernt nordiskt formspråk. Från entrén har ni siktlinjer rakt igenom huset. Stora fönster bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Hallen har praktisk klinker på golvet och goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner ni bostadens första badrum, helkaklat och med tillhörande klädvårdsdel.

 

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger möjlighet att ha två matplatser. Hela entréplanet inbjuder till socialt umgänge och köket skapar lust för kulinariska resor. Här bjuder ni mer än gärna era grannar på middag. Kökshalvön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt. Från vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen som är inhägnad av plank som ger skydd mot insyn och känslan av ett uterum. En plats att njuta av årets alla årstider. Möjlighet finns att välja ett helt trädäck istället för en altan och en gräsmatta. Även på framsidan finns en uteplats med utrymme för en mindre möbelgrupp. Det finns två förråd i anknytning till uteplatserna och även plats för cyklar.

 

Övervåningen rymmer hela fyra sovrum med möjlighet att göra en planändring som skapar tre sovrum och ett allrum. Finns inte behov av flera sovrum kan ni med fördel använda ett eller flera rum som hemmakontor eller gästrum. Det finns gott om klädförvaring i form av flertalet garderober. Här finns bostadens andra helkaklade badrum. I detta harmoniska hem kan ni slå er ner i lugn och ro. En bostadsrätt som ger möjlighet till ett bekvämt sätt att leva och frigör tid till familj, vänner och fritidsintressen.

LÄGENHETER - 78 KVM - 3 ROK

 

Välkommen till denna rymliga lägenhet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en trivsam och social atmosfär. Ni möts av ett modernt, nordiskt formspråk och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten på markplan erbjuder tre uteplatser i olika väderstreck och lägenheten på övre plan har två balkonger och en uteplats. Varje lägenhet har förråd och plats för cyklar. Hallen har praktisk klinker och förvaringsmöjligheter i form av garderober och hatthylla. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet med tillhörande klädvårdsdel. 

 

Köket och vardagsrummet är hemmets hjärta och inbjuder till umgänge och goda middagar. I köket ryms en matgrupp med plats för sex personer. Köksön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är lätt att möblera. Det finns gott om plats för soffgrupp och mediamöbel.

 

Master bedroom har ett flertal garderober och utrymme för en liten arbetsplats. Det mindre sovrummet har plats för säng, skrivbord och garderober. Vid behov passar detta rum bra som hemmakontor eller gästrum. Möjlighet finns för planändring i anslutning till hallen och master bedroom i form av extra klädkammare/hemmakontor. Den lilla trädgården och uteplatserna får lägenheten att kännas som ett mindre villa. Men jämfört med att äga ett hus blir detta boende ett mycket bekvämare sätt att leva.


TREPLANSRADHUS - 141 KVM - 6 ROK

Kliv in i ert nya hem och möts av en ombonad atmosfär och ett modernt nordiskt formspråk. Från entrén har ni sikt-linjer rakt igenom husets entréplan. Stora fönster bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Hallen har praktisk klinker på golvet och goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner ni bostadens första
helkaklade badrum med tillhörande klädvårdsdel. Under trappan som leder till övervåningen kan ni genom en planändring skapa ett mindre rum, perfekt som homeoffice eller skafferi. Hela entréplanet inbjuder till socialt umgänge.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och här finns det plats för ett matbord med sex stolar. Köksön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt, här kan ni både förbereda matlagningen och duka upp en mingelbuffé till era vänner. Från vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen som är inhägnad av plank, vilket ger skydd mot insyn och känslan av ett uterum. En plats att njuta av årets alla årstider. Möjlighet finns att välja ett helt trädäck istället för en altan och en gräsmatta. Även på framsidan finns en liten uteplats med utrymme för en mindre möbelgrupp. Det finns ett förråd i anknytning till uteplatsen på framsidan.

Första våningen rymmer fyra sovrum med möjlighet att göra en planändring som skapar tre sovrum och ett allrum. Finns inte behov av flera sovrum kan ni med fördel använda ett eller flera rum som hemmakontor eller gästrum. Det finns gott om klädförvaring i form av flertalet garderober i varje sovrum. Här finner ni även bostadens andra helkaklade badrum.

Våning två rymmer ett stort allrum. Här ges möjligheten att göra ytterligare en planlösning i form av en vägg och en dörr. Från andra våningen når ni den rymliga balkongen som har söder eller västerläge. I detta harmoniska hem kan ni slå er ner i lugn och ro. En bostadsrätt som ger möjlighet till ett bekvämt sätt att leva och frigör tid till familj, vänner och fritidsintressen.


BROSCHYR

Broschyr Planskisser, situationsplan och prislist

BROSCHYR

Broschyr Brf Ängsbäcken

RUMS- OCH TEKNISK BESKRIVNING

Lägenheter

Radhus

 

BOSTAD

ANTAL RUM

STORLEK

Pris

Avgift

STATUS

RH1

5

114 kvm

4 346 920 kr

6700 kr

Till salu

RH2

5

114 kvm

4 346 920 kr

6700 kr

Till salu

RH3

5

114 kvm

4 346 920 kr

6700 kr

Till salu

RH4

5

114 kvm

4 346 920 kr

6700 kr

Till salu

RH5

5

114 kvm

4 346 920 kr

6700 kr

Till salu

RH6

5

114 kvm

4 296 920 kr 

6700 kr

Till salu

RH7

5

114 kvm

4 635 545 kr

6700 kr

Reserverad

RH8

5

114 kvm

4 685 545 kr

6700 kr

Till salu

RH9

5

114 kvm

4 685 545 kr

6700 kr

Till salu

RH10

5

114 kvm

4 635 545 kr

6700 kr

Till salu

RH11

5

114 kvm

4 685 545 kr

6700 kr

Till salu

RH12

5

114 kvm

4 635 545 kr

6700 kr

Till salu

RH13

5

114 kvm

4 585 545 kr

6700 kr

Till salu

RH14

5

114 kvm

4 685 545 kr

6700 kr

Till salu

LGH1BV

3

78 kvm

3 691 013 kr

4914 kr

Reserverad

LGH2ÖV

3

114 kvm

3 634 575 kr

4914 kr

Till salu

LGH3BV

3

78 kvm

3 691 013 kr

4914 kr

Till salu

LGH4ÖV

   3   

 78 kvm 

3 634 575 kr

4914 kr

Reserverad

RH15

    6    

98 kvm

5 750 000 kr

8040 kr

Till salu

RH16

    6    

98 kvm

5 600 000 kr

8040 kr

Till salu

RH17

   6   

141 kvm

5 400 000 kr

8040 kr

Till salu

RH18

6

141 kvm

5 400 000 kr

8040 kr

Till salu

RH19

6

141 kvm

5 700 000 kr

8040 kr

Till salu

RH20

6

141 kvm

5 600 000 kr

8040 kr

Till salu

RH21

6

141 kvm

 5 600 000 kr 

8040 kr

Till salu

RH22

6

141 kvm

 5 600 000 kr 

8040 kr

Till salu

RH23

6

141 kvm

 5 600 000 kr 

8040 kr

Till salu

RH24

6

137 kvm

5 450 000 kr

7842 kr

Till salu

RH25

6

141 kvm

5 900 000 kr

8040 kr

Till salu

Sophämtning och parkering ingår i avgiften.
Kostnad för bostadsrättshavarens egen förbrukning av vatten, värme, hushållsel, TV, Tele och Data ingår inte i avgiften.
Driftskostnaden varierar för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster.
Vid frågor kontakta Carolina Zanders på Fastighetsbyrån Kungälv