<
>

Brf Strandängen

BOSTADSTYP - Tvåplans radhus 114 kvm - 5 rok (16 st) & Lägenheter 78 kvm - 3 rok (12 st) och 98 kvm - 5 rok (4 st)

INFLYTTNING - Preliminärt kvartal 4 2022

UPPLÅTELSEFORM - Bostadsrätt

TILLVAL - Tillval kommer att erbjudas (tillval väljs ca 9 mån innan inflyttning)

STATUS - SLUTSÅLT

PRIS - Fasta priser

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR - Växthus, odlingslotter, mindre lekplats

 

 OMRÅDET

Drömmer du om en vardag nära havet? Lockar salta morgondopp och härligt kvällshäng på bryggan? Kanske en promenad på klipporna, segling på havet eller utflykter i skärgården? Då kommer du stortrivas i idylliska Tjuvkils Ängar. Med sina karga klippor och storslagna strövområden bjuder Tjuvkils Ängar på eftertraktad bohuslänsk charm och blir en oas för dig som önskar leva ett liv nära naturen.

Bykänslan i området är stark, då husen är smakfullt placerade tätt intill varandra. En kort promenad tar dig till den populära badplatsen. Det är bara att hoppa i det blå från bryggan eller vada ner i det svalkande vattnet från klipporna, perfekt när de heta sommarmånaderna nalkas. I Tjuvkils Ängar kan du leva ett aktivt liv. Vill du gå med i ett segelsällskap eller låta barnen delta vid sommarsimskolan finns möjligheterna här. Fem minuter bort finner du dessutom Nordöns båthamn som är en av Bohusläns största marinor. Gullbringa Golf & Country Club, som är belägen cirka sju minuter från ditt nya bostadskvarter erbjuder golfrundor med hela 27 varierade hål. Vackra Marstrand cirka 10 minuter bort är det perfekta utflyktsmålet för både stora och små. Här kan hela familjen njuta av allt ifrån båtturer till promenader i Rosenlunds naturreservat, glass på bryggan, guidade turer i pampiga Carlstens fästning och härliga besök på Marstrands Havshotell som erbjuder alltifrån övernattning, spa, gym, restaurang till underhållning.

 

Från Tjuvkils Ängar når du lokala förskolor, skolor och matbutiker enbart på cirka 10-15 minuter med bil eller buss. Kommunen kommer att bygga en förskola i Tjuvkil som skall stå klar i januari 2023. Läs mer om den nya förskolan i en artikel hämtad ur Kungälvs posten: Förskola för 108 barn byggs i Tjuvkil

I Ytterby som ligger ca 15 minuter bort finner du en större matbutik som dessutom erbjuder hemleverans. Från Ytterby kan du smidigt ta direkttåget till Göteborg. Det finns även möjlighet att, från Tjuvkil,  ta direktbussar till och från Göteborg. Centrala Kungälv ligger ca 20 minuter bort och där finns ett brett utbud av matbutiker, shopping, restauranger och annan service.

 

 

BRF STRANDÄNGEN

Bostadsområdet kommer att ha tydliga gränser mellan de privata och de gemensamma ytorna, detta genom utvändiga egna ”rum” som avskiljs med hjälp av husvinklar, plank eller planteringar. På så sätt kommer de boende ändå nära varandra och har gemensamma utrymmen för redskap, odling eller för samvaro grannarna emellan. Bilen kommer att få stå tillbaka lite för att ge plats åt människor, myller och trygg lek mellan husen. Vid den egna parkeringsplatsen kommer möjligheten att ladda bilen via laddstation att erbjudas. Förskolan som ska byggas i Tjuvkil blir ett bra komplement till det barnvänliga området. Sett till tidigare etapper kommer dock kunderna från alla åldersgrupper, så detta är en plats där människor i alla livets skeenden kan trivas.

" Här är gatorna smalare, stockrosorna högre och barnen fler. Livet blir enklare när allt du behöver finns just här - mellan plank, trädgårdar och gatt".

 

 

 

TVÅPLANSRADHUS - 114 KVM - 5 ROK

 

Ni kliver in i ert nya hem och möts av en ombonad atmosfär och ett modernt nordiskt formspråk. Från entrén har ni siktlinjer rakt igenom huset. Stora fönster bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Hallen har praktisk klinker på golvet och goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner ni bostadens första badrum, helkaklat och med tillhörande klädvårdsdel.

 

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger möjlighet att ha två matplatser. Hela entréplanet inbjuder till socialt umgänge och köket skapar lust för kulinariska resor. Här bjuder ni mer än gärna era grannar på middag. Kökshalvön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt. Från vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen som är inhägnad av plank som ger skydd mot insyn och känslan av ett uterum. En plats att njuta av årets alla årstider. Möjlighet finns att välja ett helt trädäck istället för en altan och en gräsmatta. Även på framsidan finns en uteplats med utrymme för en mindre möbelgrupp. Det finns två förråd i anknytning till uteplatserna och även plats för cyklar.

 

Övervåningen rymmer hela fyra sovrum med möjlighet att göra en planändring som skapar tre sovrum och ett allrum. Finns inte behov av flera sovrum kan ni med fördel använda ett eller flera rum som hemmakontor eller gästrum. Det finns gott om klädförvaring i form av flertalet garderober. Här finns bostadens andra helkaklade badrum. I detta harmoniska hem kan ni slå er ner i lugn och ro. En bostadsrätt som ger möjlighet till ett bekvämt sätt att leva och frigör tid till familj, vänner och fritidsintressen.


   

   

LÄGENHETER - 78 KVM - 3 ROK & 98 KVM  - 5 ROK

 

Välkommen till denna rymliga lägenhet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en trivsam och social atmosfär. Ni möts av ett modernt, nordiskt formspråk och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten på markplan erbjuder tre uteplatser i olika väderstreck och lägenheten på övre plan har två balkonger och en uteplats. Varje lägenhet har förråd och plats för cyklar. Hallen har praktisk klinker och förvaringsmöjligheter i form av garderober och hatthylla. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet med tillhörande klädvårdsdel. Femmorna har en extra wc. 

 

Köket och vardagsrummet är hemmets hjärta och inbjuder till umgänge och goda middagar. I köket ryms en matgrupp med plats för sex personer. Köksön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är lätt att möblera. Det finns gott om plats för soffgrupp och mediamöbel.

 

Master bedroom har ett flertal garderober och utrymme för en liten arbetsplats. De en - tre mindre sovrummen har plats för säng, skrivbord och garderober. Vid behov passar dessa rum bra som hemmakontor eller gästrum. Möjlighet finns för planändring i anslutning till hallen och master bedroom i form av extra klädkammare/hemmakontor. Den lilla trädgården och uteplatserna får lägenheten att kännas som ett mindre villa. Men jämfört med att äga ett hus blir detta boende ett mycket bekvämare sätt att leva.


LADDA NER BROSCHYREN HÄR 

Broschyr Brf Strandängen

LADDA NER RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING HÄR

Beskrivning Lägenhet   Beskrivning Radhus

VISNINGSLÄGENHET

https://systp.se/tjuvkilsangar/visningslagenhet/demo

 

 

BOSTAD

ANTAL RUM

STORLEK

PRIS

AVGIFT

STATUS

RH1

5

114 kvm

Såld

RH2

5

114 kvm

Såld

RH3

5

114 kvm

Såld

RH4

5

114 kvm

Såld

RH5

5

114 kvm

Såld

RH6

5

114 kvm

Såld

RH7

5

114 kvm

Såld

RH8

5

114 kvm

Såld

RH9

5

114 kvm

Såld

RH10

5

114 kvm

Såld

RH11

5

114 kvm

Såld

RH12

5

114 kvm

Såld

RH13

5

114 kvm

Såld

RH14

5

114 kvm

Såld

RH15

5

114 kvm

Såld

RH16

5

114 kvm

Såld

LGH BV1

3

78 kvm

Såld

LGH ÖV2

   3   

78 kvm 

Såld

LGH BV3

    5    

98 kvm

Såld

LGH ÖV4

    5    

98 kvm

Såld

LGH BV5

    3    

78 kvm

Såld

LGH ÖV6

3

78 kvm

Såld

LGH BV7

3

78 kvm

Såld

LGH ÖV8

3

78 kvm

Såld

LGH BV9

3

78 kvm

Såld

LGH ÖV10

3

78 kvm

Såld

LGH BV11

3

78 kvm

Såld

LGH ÖV12

3

78 kvm

Såld

LGH BV13

3

78 kvm

Såld

LGH ÖV14

3

78 kvm

Såld

LGH BV15

5

98 kvm

Såld

LGH ÖV16

5

98 kvm

Såld

Sophämtning och parkering ingår i avgiften.
Kostnad för bostadsrättshavarens egen förbrukning av vatten, värme, hushållsel, TV, Tele och Data ingår inte i avgiften.
Driftskostnaden varierar för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster.
Vid frågor kontakta Carolina Zanders på Fastighetsbyrån Kungälv

Anmäl ditt intresse redan idag

newly added section.